Коли стартували продажі нового Xiaomi Mi Band 3, то ми могли побачити їх у картонній коробці білого кольору з прозорим верхом. Однак, тепер популярні трекери почали продаватися в закритій коробці, так що відрізнити оригінал від фейку набагато складніше. Ці правила допоможуть вам відрізнити оригінал від фейка.

Першим ділом при купівлі гаджета, необхідно буде звернути увагу на оформлення. А саме на коробку, яка повинна бути запаяна в плівку. Збоку на коробці (під пломбою) є тільки логотип виробника.

Друге – візьміть камеру і запишіть на відео процес розпакування товару. Так, у разі, якщо він бракований, вам з більшою гарантією повернуть за нього гроші. Втім, цим правилом мало хто користується, так як просто не знають про це лайфхаке.

Після візьміть інструкцію і подивіться куди вас відсилає код. Якщо до скачування програми мі фіт – це оригінал. Якщо немає – підробка. Втім, це точно допоможе вам відрізнити оригінал від підробки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Третє. Коли ви розкрили упаковку – оригінал найімовірніше буде вимкнений а після підключення до зарядці він не активується як більшість підробок. А буде вимагати підключення до телефону, а конкретніше до мі фіту для активації. Саме це і підтвердить автентичність оригіналу. Після цих нескладних маніпуляцій, можна сміливо стверджувати - перед вами фейк, або дешева підробка, яких досить багато на сьогоднішній день.

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.