Користувачі флагманів Galaxy S10 і Galaxy S10+ почали скаржитися на роботу сканерів відбитків пальців. В Samsung оперативно відреагували на ці скарги і пообіцяли “полагодити” датчики. Втім, наявність проблем в смартфонах за 30 тисяч гривень вже не вийде відкинути. Судячи з усього, компанія не до кінця перевірила всі функції смартфона.

Нагадаємо, що в смартфонах від Samsung сканери вже вбудовані під сам екран. Крім цього, смартфони прямо з заводу оснащують захисною плівкою, щоб запобігти поломку дисплея. Втім, проблеми з'явилися саме через захисної плівки.

Користувачам доводиться по кілька разів прикладати палець для розблокування або досить сильно натискати на дисплей. Захисні стекла ще більше погіршують роботу датчика.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

При цьому без захисної плівки сканер працює набагато краще. Однак, варто знімати плівку з телефону за 30 тисяч гривень - кожен вирішуємо сам.

Samsung запевняє, що це не дефект, і вирішити проблему можна за допомогою програмного апдейта, а не в сервісному центрі. Найближчим часом компанія обіцяє випустити оновлення, яке поліпшить роботу сканера. До речі, перше оновлення для Galaxy S10 теж стосувалося саме сканера відбитків. Що ж, залишилося тільки дочекатися оновлень.

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.