Популярний китайський бенчмарк Master Lu сформував рейтинг смартфонів з найбільш плавним і комфортним для користувача інтерфейсом. Рейтинг очолив новий флагманський смартфон Huawei P30 Pro. І це не дивно, адже смартфон чи не найкращий флагман цього року. Так, ціна в 25 тисяч гривень кусається, але за таку ціну користувач отримує одну з кращих камер в світі. Топовий процесор дозволяє інтерфейсу працювати плавно без затримок.

Цікаво, що на другому місці опинився ще один продукт від Huawei – спрощена версія P30, набравши 156,97 бали. Третю сходинку експерти віддали новому ігровому смартфона Nubia Red Magic 3. Далі йдуть новинка від Oppo – Reno 10x Zoom і Lenovo Z6 Pro. Смартфони є флагманськими, так що за плавність відповідала оптимізація операційної системи.

рейтингу експерти вибрали смартфони, випущені до квітня 2019 року.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вперше за довгий час випустила мобільну гру для iPhone. Зазначимо, що таке відбувається вперше за 10 років. Втім, гра не така вже й складна, щоб її розробкою займатися довгі роки. У будь-якому випадку, компанія випустила цікаву гру, яка допоможе вам убити пару вечорів за смартфоном.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei здивувала світ сміливим рішенням. Повідомляється, що корпорація любить робити гучну рекламу, тим самим залучаючи нову аудиторію до своєї продукції, але на цей раз компанія перевершила себе. Реклама Huawei P30 Pro тепер красується на 40-поверховому хмарочосі.


Знай.uа писав, що культові смартфони iPhone SE, 6 і 6s офіційно зняті з виробництва. Компанія Apple більше не буде випускати застарілі моделі смартфонів. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони користуються величезною популярністю. Завдяки дешевизні і відмінною оптимізації роботи, пристрої можуть підтримувати більшість мобільних додатків, і відображати їх без проблем.