iPhone XR має на сьогоднішній день найкращий показник автономності з усіх iPhone, які коли-небудь виходили на ринок. Саме на цьому наголошено в новому рекламному ролику, який Apple опублікувала на своєму YouTube-каналі. Раптово, але бюджетний смартфон за 700 доларів від яблучної корпорації перевершив своїх побратимів. І це при тому, що він володіє досить скромними характеристиками, так і акумулятор не б'є рекорди за обсягом серед смартфонів на сьогоднішній день.

Що стосується відео, сюжет ролика будується навколо самих різних людей, яких об'єднує лише одне: їх запас сил закінчується раніше, ніж сідає акумулятор iPhone XR. Досить незвичайна реклама, але Apple завжди придумує цікавий сюжет для реклами, яку приємно дивитися.

Незважаючи на те, що iPhone XR має далеко не самий ємний акумулятор в лінійці, поступаючись iPhone XS Max, саме він може похвалитися найкращими показниками автономності. Позначається невисока роздільна здатність IPS-матриці, що потребує значно менше ресурсів на підтримку своєї працездатності.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.