Компанія Nvidia виклала в мережу анонсує трейлер Quake II RTX - ремастера легендарного шутера від першої особи на API Vulkan. Гра не така вже й стара, але з новою графікою на неї можна поглянути під іншим кутом.

Як повідомляється, в гру додали підтримку технології трасування променів, яка працює в реальному часі і симмулирует фізична поведінка світла, наближаючи його до реального. Таких технологій під час розробки оригінальної версії гри і в помині не було.

Крім того, були перероблені моделі зброї, текстури і ефекти: зокрема, реалізована опціональна підтримка NVIDIA Flow ефектів вогню, диму і частинок, “модернізована” вода. В результаті бестселер, представлений компанією id Software в 1997 році, придбав зовсім новий вигляд.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Реліз перевидання відбудеться 6 червня 2019 року. За нову гру доведеться заплатити всього лише 130 гривень.

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутніх iPhone, вихід яких запланований на вересень 2020 року. Інсайдери повідомляють, що компанія приготує революційні функції, щоб привернути до себе нову аудиторію. Приміром, iPhone отримають 3D-камеру, яка помітно поліпшить якість фото, а також підтримку 5G, якої поки ще не буде в iPhone 2019 року, дебют яких заплановано на вересень 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Windows 10 знову виявили нову уразливість. Повідомляється, що зловмисники можуть отримати доступ до комп'ютера віддалено, без втручання користувачів, причому робити це непомітно. Microsoft пообіцяла закрити вразливість найближчим часом.

Знай.uа писав, що компанія Huawei під загрозою банкрутства. Повідомляється, що смартфони компанії можуть опинитися без важливої функції. Технологія Bluetooth тепер недоступна для компанії, так що Huawei доведеться знайти гідну альтернативу.