Bethesda представила релізний трейлер кооперативного шутера Wolfenstein: Youngblood, вихід якого відбудеться зовсім скоро: 25 липня на РС і післязавтра, у п'ятницю 26 липня, на PS4, Xbox One і Switch. Тепер геймери зможуть насолодитися продовженням крутий гри, вихід якої чекали дуже довго.

Дія Youngblood розгорнеться через двадцять років після подій другої частини, а головними героями стануть сестри-близнючки Джессіка і Софія, дочки Бі-Джея Бласковіця. За сюжетом, вони відправляються в окупований нацистами Париж, щоб знайти зниклого батька. Звичайно, сюжет не такий мудрий, як би нам хотілося, але ця серія ігор ніколи не відрізнялася заплутаністю сюжетної лінії.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В ролику не показують нічого екстраординарного: лише невелика звернення отця головних героїнь з кадрами з попередніх частин перезапуску, ігровий процес новинки, а також епізоди з катсцен як з новими персонажами, так і з вже знайомими. Втім, переглянути ролик точно не буде зайвим.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.