Студія Pierrot та VIZ Media порадували шанувальників аніме "Bleach: Thousand Year Blood War" новими подробицями про третю частину. Нещодавно був представлений трейлер, ключовий візуал та оголошений місяць релізу.

Після виходу другої частини у 2023 році, фанати з нетерпінням чекали новин про продовження, і тепер їхні очікування виправдані.

Повернення аніме "Bleach" оголосили ще в березні 2020 року, і відтоді інтерес до проекту лише зростав. Перша частина вийшла у жовтні 2022 року і високо оцінилася як фанатами, так і критиками завдяки сучасній анімації та високій якості виробництва.

Bleach / фото: GoodFon
Bleach / фото: GoodFon

Друга частина була випущена в липні 2023 року і адаптувала одні з найочікуваніших битв арки. Третя частина обіцяє ще більше захоплюючих моментів із манги.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

На Anime Expo 2024 під час панельної дискусії з "Bleach: Thousand Year Blood War" студія Pierrot представила трейлер третьої частини, ключовий візуал та оголосила дату початку трансляції – 5 жовтня 2024 року.

Студія Pierrot працює над аніме у своїй новій дочірній студії Pierrot Films та прагне створити роботи кінематографічної якості, натхненні успіхом таких аніме, як "Вбивця Демонів" та "Дзюдзюцу Кайсен".

Хоча в третій частині буде менше бойових сцен порівняно з першими двома, вони стануть набагато напруженішими і тривалішими, оскільки конфлікт з квінсі наближається до свого апогею.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що B leach може вийти на Nintendo Switch

Вам варто знати, що курильна трубка викликає армію примар: Black Desert на честь 10-річчя анонсувала новий клас

У раги стали розумнішими, місії складнішими: розробники відчайдушно намагаються врятувати Suicide Squad: Kill the Justice League