Південнокорейська група компаній Samsung Group представила в Індії новий смартфон Galaxy M30. Відразу варто відзначити, що смартфон позиціонується як бюджетний. В Індії продажі Galaxy M30 стартують 7 березня. Ціна новинки складе $210 до $250 в залежності від модифікації. Втім, за таку ціну можна придбати дуже непоганий смартфон, дизайн якого навіть не натякає на бюджетність пристрою.

По суті, Galaxy M30 - це покращений варіант, який стоїть на щабель вище моделі Galaxy M20, яку можна буде купити в Україні з 1 березня за 5 555 грн в модифікації з 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті. Варто відзначити, що девайс отримав величезний акумулятор на 5 000 маг. Втім, цього більш ніж достатньо для активного використання пристрою протягом всього дня без підзарядки.

Новий Galaxy M30 (на відміну від Galaxy M10 і М20) оснащений екраном Infinity-V Display з каплевидным вирізом під фронтальну камеру. І якщо в ранніх моделях використовувалася панель PLS, то тут встановлено екран Super AMOLED. В залежності від конфігурації оперативної пам'яті у Galaxy M30 4 або 6 ГБ ОЗУ, а флеш-пам'яті - 64 або 128 ГБ. Звичайно ж, оперативки більш ніж достатньо для прослуховування музики, а також спілкування в соцмережі. Будемо сподіватися, що смартфон все ж незабаром з'явиться на прилавках на території України.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.