В середньому в Steam виходить близько десятка нових ігор. І хоча ми думаємо, що це добре, серед них важко знайти дійсно цікаві ігри. Ось список найбільш цікавих ігор, які з'явилися в Steam минулого тижня.

Darksburg

Реліз: 12 лютого

Ціна: 20 доларів

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Boris and the Dark Survival

Реліз: 10 лютого

Ціна: 1 долар

Florence

Реліз: 14 лютого

Ціна: 6 доларів

I Wanna Maker

Реліз: 13 лютого

Ціна: безкоштовно

Kiritan VS Kanitan: Zunda-mochi Defense!

Реліз 13 лютого

Ціна: 9 доларів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.