Електромобілі можуть стати майбутнім для автомобільної промисловості. І це може означати кінець для багатьох робітників.

Проблема робочих зрозуміла: електродвигуни, які будуть приводити в дію ці нові транспортні засоби, мають набагато менше рухомих частин, ніж традиційні двигуни внутрішнього згоряння і трансмісії.

Tesla CyberTruck, TJ
Tesla CyberTruck, TJ

Будівництво традиційної трансмісії - найбільш трудомістка частина будівництва автомобіля. За оцінками Ford (F) та інших експертів галузі, для створення електромобіля потрібно приблизно на 30% менше праці, ніж для складання традиційного автомобіля з бензиновим двигуном, оснащеного двигуном, паливною системою, трансмісією та іншими складними деталями.

Tesla Y
Tesla Y

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В теорії, перехід на електрокари може залишити без роботи як мінімум 80 000 робітників.

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.