Згідно з новим звітом в мережі, компанія Xiaomi запатентувала дизайн пляшки для мінеральної води.

Патент Xiaomi, gizmochina

Патент на зразок, представлений 30 квітня 2019 року і опублікований 10 грудня 2019 року. Заявка на патент знаходиться в компанії Beijing Xiaomi Mobile Software Co. Ltd., яка також приписує ім'я своїм двом винахідникам. З патенту ми можемо відзначити, що дизайн і назва продукту виконані у вигляді пляшки з мінеральною водою. Виглядає круто, але це також дає нам зрозуміти, що Xiaomi не збирається зупинятися на смартфонах і побутової техніки.

Патент Xiaomi, gizmochina

Втім, судячи з фото, це ще концепт, і розробка на початковій стадії. Ще невідомо, який унікальний аспект цього продукту компанія готує своїм потенційним покупцям.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.