Основоположник космізму, знаменитий радянський вчений Костянтин Едуардович Ціолковський був провісником. Йому були відомі таємні знання про майбутнє Росії і вторгнення прибульців з Нібіру.

Уфологи кажуть, що всю інформацію про майбутнє Росії і планети Земля Костянтин Ціолковський добув, коли побував на занадковій планеті.

Ціолковського нібито взяли в полон прибульці, а додому, на Землю, він повернувся вже освіченим, - пише vladtime.

Дослідники переконані, що всі ті знання на основі яких він дав пророцтво про майбутнє Російської Федерації, були йому дані саме інопланетянами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так дослідник передбачав, що одна з планет Всесвіту (мова йде про загадкову Нібіру) стане настільки могутньою, що це дозволить подолати сили тяжіння та поширювати життя за межі Землі.

Ціолковський також говорив про існування в космосі інших форм життя, натякаючи на істот, що взяли його у полон.

Так от, згідно з його прогнозам,Нібіру захопить Росію, а слідом і поглине інші країни. Тільки після повної покори людства інопланетні гості з Нібіру зроблять Землю надпланетою.

Крім того, саме Ціолковському належать проекти ракет, на яких зараз люди можуть літати до інших планет. І він їх створив вже після того, як повернувся з Нібіру на Землю.

Прибульці розкрили Циолковскому свої плани. Жителі Нібіру також розповіли йому про проникнення "в наш мозок" та як можна впливати на дії землян.

Ціолковський запевняв, що прибульці існують і керують Всесвітом, там усе відбувається за їхніми законами. Однак, іони не йдуть на контакт з людьми. Поки що жителі Блакитної планети до цьогоне готові, але, це, на думку дослідника, обов'язково станеться і зовсім скоро.

Вчені, які змогли розшифрувати послання Ціолковського, переконані, що час вторгнення Нібіру настав зараз. Однак цей контакт може виявитися ворожим. А перетворення Землі на надпланету потягне за собою катастрофічні наслідки, що може призвести до загибелі всього живого на Землі.

Нагадаємо, Нібіру почне трощити Землю з "обителі зла Путіна": пророцтво Вернадського переплюнуло Біблію.

Як повідомляв Знай. ua, до Землі мчить "космічний вбивця", озвучена фатальна дата.

Також Знай. ua писав, що вчені розповіли, як Сонце знищить Землю, зворотний відлік пішов.